"De band die ons bindt"

Rotterdamse Ouderen Bond

Boottocht 17 april 2019

Boottochtinformatie
Alleen leden die minimaal 3 maanden lid zijn (en hun lidmaatschap voor 2019 betaald hebben) kunnen voor de ledenprijs mee en die is € 35,– en de niet-leden betalen € 75,–. Er kunnen in totaal 250 leden mee en volgorde van betaling is bepalend. Leden hebben voorrang boven niet-leden. De leden die zich op de Algemene Ledenvergadering hebben ingeschreven hoeven dit niet opnieuw te doen.

In de bijlage van dit bondsblad treft u een inschrijfformulier aan. Dit formulier moet 22 maart bij ons binnen zijn. De betaling door u zelf te storten op onze rekening met IBAN-nummer NL 76 INGB 0000 0277 52 ten name van de Rotterdamse Ouderen Bond en moet binnen zijn voor 26 maart 2019. De toegangskaarten worden een week van tevoren per post toegestuurd, dus omstreeks 10 april.
Uitsluitend rollators (voorzien van uw naam en adres) en wandelstokken worden als hulpmiddel toegelaten en worden voor eigen risico op het achterdek geparkeerd. Bij annuleringen worden kosten in rekening gebracht. Bij annulering van een week voor de boottocht, wanneer alles geboekt is bij de SPIDO, kunnen wij geen reiskosten restitueren.

Opstappen
De opstapplaats is op het Willemsplein en is bereikbaar via metrolijn D en E, verder met de tramlijnen 8, 12, 20, 23 en 25 – uitstappen Leuvehaven en ook tramlijn 7 vanaf Woudestein via Centraal Station naar Willemsplein. Inschepen is vanaf 09.30 uur en om 10.00 uur vertrekken we en we komen omstreeks 16.30 uur terug. U kunt dus uw Vervoer op Maat omstreeks 16.45 uur laten komen. Meer informatie over de route is te vinden op de boottocht met de James Cook.

Lidmaatschap gewijzigd

Het lidmaatschap voor dit jaar is gewijzigd. Voor alleenstaanden is het 10 euro per jaar en voor gehuwden/samenwonenden 15 euro per jaar.

Voor het betalen van uw lidmaatschapsgelden kunt u kiezen voor een automatische betaling. Hiervoor moet u éénmalig het machtigingsformulier invullen en opsturen naar: Postbus 10099, 3004 AB Rotterdam. U kunt het formulier uitprinten nadat u op de link heeft geklikt.

Verder kunt u het lidmaatschap zelf op onze rekening overmaken Dit kunt u doen via internetbankieren maar u kunt hiervoor ook een overschrijvingskaart gebruiken. Wij hebben hiervoor een  voorbeeld gemaakt