"De band die ons bindt"

Rotterdamse Ouderen Bond

Gezonde toer safari uitgesteld

Het Safari fitfestival dat op 23 maart aanstaande zou plaatsvinden bij Het Klooster Oude Noorden en Jan van der Ploeghuis is helaas tot nader order uitgesteld wegens de coronacrisis.

Annulering ROB bustochten Avifauna 14 en 15 april

Beste Leden door de Corona crisis is het niet verantwoord dat wij deze bustocht door laten gaan op advies van de Overheid worden deze bijeenkomsten ten zeerste ontraden.
Leden welke zich aangemeld hebben ontvangen persoonlijk bericht.

Jan van Gulik

Voorzitter Rotterdamse Ouderen Bond.

Fitfestival

Wil je ook op Gezonde Toer tijdens de speciale Safari
Fitfestival editie?

Kom dan op 23 maart tussen 12:00 en 17:00 langs bij Het Klooster Oude Noorden en Jan van der Ploeghuis.
Tijdens de Gezonde Toer Safari Fitfestival editie kan je als bewoner van Rotterdam Noord door middel van een safari gratis gezondheidschecks en leuke activiteiten doen. Ontdek bijvoorbeeld welke sociale activiteiten er allemaal zijn, wat je bloeddrukwaarde is of geniet van een gezonde proeverij. Een safari is nog nooit zo gezellig en nuttig geweest. Wie weet heeft iemand iets te bieden waar jij al heel lang op zit te wachten! Voor meer info klikt u hier of gaat u naar de website www.solnetwerk.nl

Lidmaatschap gewijzigd

Het lidmaatschap voor dit jaar is gewijzigd. Voor alleenstaanden is het 10 euro per jaar en voor gehuwden/samenwonenden 15 euro per jaar.

Voor het betalen van uw lidmaatschapsgelden kunt u kiezen voor een automatische betaling. Hiervoor moet u éénmalig het machtigingsformulier invullen en opsturen naar: Stadhoudersweg 145 a 3039 EJ Rotterdam. U kunt het formulier uitprinten nadat u op de link heeft geklikt.

Verder kunt u het lidmaatschap zelf op onze rekening overmaken Dit kunt u doen via internetbankieren maar u kunt hiervoor ook een overschrijvingskaart gebruiken. Wij hebben hiervoor een  voorbeeld gemaakt